Recibicing es un taller petit però amb un fort ADN i tradició per la bicicleta, des de sempre hem reparat, customitzat i restaurat bicicletes de tota mena, i ara també les electrifiquem, convertint-les en mitjans de transport del segle XXI, tot i que la primera bicicleta a pedals la va construir un ferrer escocès, Kirkpatrick Macmillan, en 1839

REPARACIONS

A Recibicing, reparem la seva bicicleta, ja sigui antiga moderna, passeig, Mountain Bike, triciclo, tandem o qualsevol invent que tingui a veure amb una bicicleta.

RESTAURACIÓ

Ens agrada restaurar bicicletes antigues i deixar-les com noves, restaurant les peces i mecanismes perquè tornin a ser útils i boniques, les podem acabar en els colors i complements que desitgin.

CUSTOMITZACIÓ

Customitzem i construïm bicicletes i prototips al seu gust, instal·lem amortidors, pintem i decorem bicicletes o tricicles amb noms, logotips, frases..., fem customització familiar, amb unitat d'estil i el nom de cada membre al xassís..., personalitzem la seva bici.

ELECTRIFICACIÓ

Si vostè ja té una bicicleta bona, o que l'agrada, la podem electrificar sense necesitat de que tingui que comprar una de nova per gaudir del moviment elèctric.

 

 

 

 

 

TOTS ELS DISSSABTES TALLER EN DIRECTE AL MERCAT DE SANT PERE DE VILAMAJOR

 

SERVEI DE RECOLLIDA I ENTREGA A DOMICILI